+34 623 028 680 info@s-villas.com

209 000 €

Omschrijving

PERCEEL MET ZEEZICHT in Monterico, Altea.

S-VILLAS stelt dit breed perceel bouwgrond voor, met een mooi zeezicht en bergzicht. De totale oppervlakte bedraagt 998 m². Het perceel is gelegen in de urbanisatie Paradiso Monterico, in Altea.

Een beetje meer over Altea …

Altea, omgeven door bergen en natuur, is ongetwijfeld een van de meest charmante dorpen aan de Costa Blanca. Gelegen in de regio Alicante, geniet het van een bevoorrechte ligging en een uitstekend zacht klimaat, met een gemiddelde temperatuur gedurende het hele jaar van 18 tot 20°C. Altea bestaat uit een nieuwe en oude buurt. Het oude gedeelte van de stad staat op een heuvel waar u een adembenemend uitzicht heeft, vooral ‘s avonds als u uitkijkt over de verlichte stad terwijl u geniet van een romantisch diner in een van de vele gezellige restaurantjes. De prachtige en spectaculair blauw-witte betegelde koepel van de kerk staat trots tussen de glinsterende witte huizen van de oude stad van Altea en is een icoon van de Costa Blanca geworden. Altea is een pittoresk en gastvrij stadje, en een vakantiebestemming voor de meest veeleisende toeristen die in de ban zijn van de middeleeuwse steile kasseistraatjes, de romantische hoekjes, de oude prentenboekenwijk, de vele kunstgalerijtjes en ambachtswinkels, en de geneugten van de met palmen omzoomde promenade. De boulevard van Altea is levendig en rijk aan heerlijke restaurantjes waar u kan genieten van de heerlijke lokale gerechten. Altea bevindt zich op korte afstand van Calpe, Alfaz del Pi, La Nucia en Benidorm. En hoewel Altea slechts 10 kilometer van Benidorm ligt, is het een wereld apart qua schoonheid, cultuur en bezoekers. Het is een rustigere en meer gastvrije plek die mensen aantrekt die op zoek zijn naar een rustige vakantie te midden van een prachtig landschap. Voor degenen die op zoek zijn naar meer energieke diversiteit, biedt het nabijgelegen Benidorm een breed scala aan bars en stranden. Ook kan u de veerboot nemen naar de Balearen vanuit het nabijgelegen Denia. Kortom, of u nu op zoek bent naar een luxe ervaring, een levendig nachtleven of gewoonweg rust en stilte en koele zomeravonden, … Altea zal u altijd fascineren met zijn charme en diversiteit.

Meer weten?

Wij zijn uw partner voor dit perceel met zeezicht te koop in Monterico, Altea. En voor verschillende andere percelen !
Contacteer ons voor meer informatie of voor een bezichtiging.
Op dezelfde straat kunnen wij jullie ook nog een ander perceel met zeezicht aanbieden.

U mag ons ook steeds vrijblijvend contacteren voor algemene informatie omtrent bouwen of kopen in Spanje.

S-VILLAS, uw partner voor vastgoed aan de Costa Blanca Noord!

 

  • Perceeloppervlakte: 998 m²

Bekijk op de kaart (locatie van stad/dorp)

Kenmerken

Kenmerken:
  • Elektriciteitsaansluiting beschikbaar
  • Wateraansluiting beschikbaar
  • Zeezicht

This style property is located in Altea is currently and has been listed on S-VILLAS Costa Blanca. This property is listed at 209 000 €. It has bedrooms, bathrooms, and is . The property was built in year.