+34 623 028 680 info@s-villas.com

330 000 €

 • REF: 9112
 • Soort:
 • Bouwjaar: 2021
 • Slaapkamers: 2
 • Badkamers: 2

Omschrijving

MONTECALA GARDENS in Cumbre del Sol.

Montecala Gardens, gepromoot door S-VILLAS, zijn nieuwbouwappartementen te koop in de urbanisatie Cumbre del Sol, aan de kust, in de gemeente Benitachell, tussen Javea en Moraira, aan de noordelijke Costa Blanca.

Het desbetreffende appartement is een gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers. Wij hebben echter meerdere appartementen van dit project in de verkoop.

Montecala Gardens zijn nieuw gebouwde appartementen, met moderne architectuur, 2 slaapkamers en 2 badkamers, open keuken naar de woonkamer, met verschillende modellen om uit te kiezen, terras en tuin op de begane grond en terras en solarium op de eerste verdieping; allemaal verdeeld om het meeste uit de ruimte te halen, te profiteren van het mediterrane licht en het bieden van een pluspunt van comfort in uw dagelijks leven.
De uitrusting van de appartementen is ook gericht op het comfort met een stralende vloer, airconditioning systeem koud-warm door middel van leidingen met thermostaat in de woonkamer, het genereren van warm water, met elektrische apparaten inbegrepen en decoratie dat de woningen een unieke en moderne stijl geeft.
De gemeenschappelijke ruimtes zijn ontworpen voor ontspanning en plezier voor het hele gezin, met een zwembad omringd door grote terrassen om van de zon te genieten, een kinderspeelplaats, een sociale club, tuinen en parkeerplaatsen. Op korte afstand van Cala del Llebeig, het centrum van Moraira en natuurlijk van alle diensten die beschikbaar zijn in de urbanisatie Cumbre del Sol.

Een beetje meer over Benitachell …

Benitachell is gelegen in het noordoosten van de provincie Alicante, in de regio Marina Alta. De stadskern van Benitachell ligt landinwaarts, maar het gemeentelijk grondgebied omvat ook 2 kilometer kustlijn aan de Middellandse Zee. Het gemeentelijk grondgebied van Benitachell strekt zich uit over ongeveer 12 km², en bestaat uit twee goed te onderscheiden delen: enerzijds, een zone in het noordoosten met zachte glooiingen, gewijd aan de landbouw en anderzijds, het kustgebied, naar het zuiden gericht, zeer bergrijk, met grote en abrupte kliffen waartussen enkele baaien opduiken. Tegenwoordig treft men nog steeds een rijk landschap van amandel- en muskaatdruiventeelt aan. Daarnaast zijn er ook tal van urbanisaties en bebouwingen zoals Cumbre del Sol, die voor grote activiteit gezorgd heeft op het gebied van diensten en aandacht voor het toerisme. Het kustgebied van Benitachell is zeer ruig, met spectaculaire kliffen en uitkijkplaatsen van waaruit men de mooiste zee-uitzichten van de Costa Blanca kan bewonderen. Tussen de kliffen in treffen we prachtige stranden en baaien aan: De baaien, Cala de los Tiestos, Cala del Llebeig en het strand, Playa del Moraig. Playa del Moraig is een ideale plek om te baden en aan onderwatersport te doen. Op het strand zelf bevindt zich de grot, Cova dels Arcs, een indrukwekkende grot met een onderwaterroute.Het is een gemeente met een strategische ligging, dichtbij toeristische gemeenten zoals Teulada-Moraira en Javea, en op slechts 90 kilometer van de stad Alicante. Poble Nou de Benitachell beschikt over alle diensten, sporten, golf, wandelroutes, en een feestrijke cultuur die haar oorsprong en tradities bewaart. Het is een gemeente die haar essentie in stand heeft weten te houden, met een moderne mentaliteit, respect voor de tradities en een oprechte eenvoud en gastvrijheid.

Meer weten?

Contacteer ons voor meer informatie of voor een bezichtiging. Wij zijn uw partner voor Montecala Gardens in Benitachell, en voor vele andere appartementen in de buurt !
Bekijk ook zeker op onze website de Blue Infinity appartementen, eveneens gelegen in Cumbre del Sol.

U mag ons ook steeds vrijblijvend contacteren voor algemene informatie omtrent bouwen of kopen in Spanje.

S-VILLAS, uw partner voor vastgoed aan de Costa Blanca Noord!

 

 • Oppervlakte in m²: 91 m²

Bekijk op de kaart (locatie van stad/dorp)

Kenmerken

Kenmerken:
 • Airconditioning
 • Gemeenschappelijk zwembad
 • Ingebouwde kasten
 • Open terras
 • Overdekt terras
 • Speeltuin
 • Videofonie
 • Vloerverwarming

This style property is located in Benitachell is currently and has been listed on S-VILLAS Costa Blanca. This property is listed at 330 000 €. It has 2 slaapk. bedrooms, 2 badk. bathrooms, and is 91 m². The property was built in 2021 year.