+34 623 028 680 info@s-villas.com

285 000 €

Omschrijving

BALCO DEL CONVENT – Moderne woning in La Nucía.

Balco del Convent, gepromoot door S-VILLAS, is een nieuwe woning, gelegen in La Nucía, op een afstand van ongeveer 9 km van de zee.  De woning beschikt over 4 slaapkamers en 3 badkamers, heeft een oppervlakte van 208 m² en is gelegen op een perceel van 337 m².  Er is een zwembad mogelijk tegen meerprijs.

Een beetje meer over La Nucía …

La Nucia is een stad gelegen in een vruchtbare vallei van de noordelijke Costa Blanca in Spanje. La Nucia ligt eenenvijftig kilometer ten noord-westen van Alicante en de luchthaven, en op slechts tien kilometer afstand van de meest populaire toeristische badplaats aan de noordelijke Costa Blanca: Benidorm. Altea met zijn schilderachtige oude binnenstad is ook slechts zeven kilometer verder. De luchthaven van Valencia bereikt men in een goede negentig minuten rijden met de auto. La Nucia kijkt uit over een gebied met boomgaarden en velden en is uitgegroeid tot een populaire plek voor expat omdat het zo dicht bij de kust is maar toch rustig genoeg om niet te worden beïnvloed door de hordes toeristen die tijdens de schoolvakanties naar de Costa Blanca afdalen. Populaire urbanisaties in La Nucia zijn onder andere: Barranco Hondo, Colloma, Bello Horizonte en El Tossal. Excursies die de moeite waard zijn, zijn de nabijgelegen watervallen van Callosa d’en Sarria en de populaire Algar Falls. Er zijn een heleboel dingen te doen op slechts enkele minuten van La Nucia, zoals de themaparken van Terra Mitica, Terra Natura en Aqua Natura op minder dan tien minuten rijden met de auto en Mundomar en Aqualandia, op ongeveer vijftien minuten van La Nucia, in de buurt van het centrum van Benidorm.

Meer weten?

Wij zijn uw partner voor Balco del Convent in La Nucía!
Contacteer ons voor meer informatie, of voor een bezichtiging. Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, en hebben ook een uitgebreid aanbod van verschillende woningen in de buurt !

U mag ons ook steeds vrijblijvend contacteren voor algemene informatie omtrent bouwen of kopen in Spanje.

S-VILLAS, uw partner voor vastgoed aan de Costa Blanca Noord!

 

  • Oppervlakte in m²: 208 m²
  • Perceeloppervlakte: 337 m²

Bekijk op de kaart (locatie van stad/dorp)

Kenmerken

Kenmerken:
  • Airconditioning
  • Ingebouwde kasten
  • Open terras
  • Privé parking
  • Videofonie

This style property is located in La Nucia is currently and has been listed on S-VILLAS Costa Blanca. This property is listed at 285 000 €. It has 4 slaapk. bedrooms, 3 badk. bathrooms, and is 208 m². The property was built in 2022 year.