+34 623 028 680 info@s-villas.com

290 000 €

 • REF: 9145
 • Soort:
 • Bouwjaar: 2022
 • Slaapkamers: 2
 • Badkamers: 2

Omschrijving

Allonbay Village Villajoyosa

Allonbay Village in Villajoyosa, gepromoot door S-VILLAS, is een prachtig appartementencomplex aan het strand, en bestaat uit een aantal wooncomplexen zoals Aqua, Aster en Arena.
De 2 slaapkamer appartementen hebben telkens minstens 2 badkamers en een terras.
Aqua Residencial fase 1, is een privé en gesloten wooncomplex bestaande uit 137 woningen met 1, 2, 3 en 4 slaapkamers. Het heeft typologieën van één verdieping, duplexen, herenhuizen en penthouses voor alle smaken. Het bieden van maximale beveiliging met een beveiligingssysteem met videobewakingscamera’s.

Aqua Residencial is de eerste ontwikkeling van Allonbay Village. Het is gelegen in Cala El Torres, een unieke plek aan de Costa Blanca, een strand met kristalhelder water en omgeven door vegetatie op het strand tussen Villajoyosa en Benidorm.
Een project dat in detail is geanalyseerd en diepgaand is bestudeerd om het beste uitzicht uit alle richtingen te krijgen.
Zorgvuldig ontworpen woningen in verschillende typen: schakelwoningen, duplexen, appartementen en penthouses samen in een uniek complex, met grote terrassen aan de Middellandse Zee.

Allonbay, is een natuurlijke en unieke omgeving om ‘de Middellandse Zee te beleven’.
Het heeft een maagdelijk strand met kristalhelder water en bomen en palmen die hun schaduw op het strand bieden. Een gebied van rust en kalmte gelegen tussen de steden Villajoyosa en Benidorm, die u op elk moment alle noodzakelijke of denkbare diensten garandeert, op slechts 4 minuten van deze authentieke oase van licht. In deze bijzondere en ongerepte omgeving bouwen wij enkele zeer exclusieve woningen, die doordacht, georiënteerd en gemaakt zijn om volledig mediterraan te leven en in contact te staan met de natuur. Ze zijn zeer helder, modern en gebouwd met materialen van de hoogste kwaliteit. Gebouwd in een duurzame omgeving met het BREEAM-kwaliteitscertificaat.

Woningen met grote terrassen en uitzicht op zee die het mogelijk maken om de zonsopgang op de eerste rij te bekijken. Wij stellen u voor om het ideale leven aan de Middellandse Zee te leiden, maar dan wel op een bijzondere manier: zonder lawaai of verkeersopstoppingen en zonder de ongemakken van de menigte. Uw belangrijkste buurman zal de zee zijn, en u zult meer dan 300 dagen per jaar een vaste gast hebben: de zon!
Ontdek ALLONBAY en vind de woning dat u zich altijd heeft voorgesteld, op slechts 100 meter van de zee.

Een beetje meer over Villajoyosa …

Villajoyosa is een verborgen juweeltje dat aan de Spaanse Costa Blanca tussen Benidorm en San Juan ligt. Villajoyosa is lokaal bekend als La Vila Joiosa.

Villajoyosa is bekend om de witste zandstranden van de Costa Blanca men heeft de blauwe vlag status. Villajoyosa is architectonisch zo kleurrijk dat het doet denken aan de Braziliaanse stad Salvador de Bahia. De lange strook van wit zand wordt omlijst door een promenade met voornamelijk Spaanse bars en restaurants en met veel palmbomen die voor de nodige schaduw zorgen. Het strand heeft ook een uitgebreide speeltuin voor kleine kinderen.

Dé bezienswaardigheid volgens de reisgidsen is de gotische parochiekerk. Maar wat eigenlijk nog veel indrukwekkender is, is de schilderachtige oude kern van Villajoyosa. De vele vissershuisjes die je hier aan het strand vindt zijn in prachtige pasteltinten geschilderd. Dit geeft Villajoyosa een geheel eigen en totaal herkenbaar gezicht. De reden dat de woningen zo’n karakteristiek uiterlijk hebben is dat de vissers op deze manier vanaf zee eenvoudig konden zien waar ze naartoe moesten. Tegenwoordig heeft dit deel van Villajoyosa vooral een toeristische functie. Het zou ons overigens niet verbazen als de vissershuisjes van Villajoyosa ooit nog een keer op de Werelderfgoedlijst van Unesco terecht komen. Dit mooie stukje Costa Blanca moet behouden blijven voor de volgende generaties.

De ruim dertigduizend inwoners tellende inwoners tellende badplaats Villajoyosa mag tegenwoordig nog maar amper een dorp heten. Villajoyosa is dermate flink gegroeid de afgelopen decennia dat je het bijna een stad kunt noemen.

Er zijn vier belangrijke stranden in Villajoyosa: La Platja Centre (Central Beach) dicht bij het centrum van de stad, El Paradis strand, Xarco strand met een uitkijktoren en Torres strand met een Romeinse toren. Er is een kleine inham die gebruikt wordt om te duiken en voor naturisme, de Racó del Conill. De Bon Nou en La Caleta stranden met hun sprankelende, heldere water zijn ook een kijkje waard.

Villajoyosa heeft een aantal geweldige wandelingen langs de kust. Ze zijn in het Spaans bekend als Caminos de la Costa. De Xarco loopt zuidwaarts nadat u de rivier Amadorio heeft gekruist.Hoogtepunten zijn het heiligdom van de Virgin de la Salud, de Paradis en Bol Nou stranden en de Xarco uitkijktoren. U kunt ook proberen de Cala te lopen, naar het noorden. Deze route is meer rotsachtig met kliffen. Hoogtepunten zijn de Arrabal huizen, de baai van Vila Joiosa, de vissershaven en de Estudiants, Torres en Raco del Conill stranden, evenals de Romeinse begrafenistoren Torre de Sant Josep.

Als u een vakantie wilt boeken naar Villajoyosa, is Alicante de dichtstbijzijnde luchthaven op ongeveer zestig minuten rijden met de auto. Villajoyosa is de thuisbasis van de beroemde Valor chocoladefabriek. Valor is het merk van chocolade dat het meest verkocht wordt in de lokale supermarkten zoals Mercadona, Masymas, Eroski en Carrefour (in de omgeving van Benidorm).

Een bezoek aan de Valor chocolade fabriek zorgt voor een goede dag en er komen ook veel kinderen van de plaatselijke scholen. Marktdag in Villajoyosa is op donderdag, vismarkten worden dagelijks in de haven gehouden en rommelmarkten zijn op zondag.

Meer weten?

Wij zijn uw partner voor Allonbay Village in Villajoyosa, en ook voor andere projecten in de buurt!
Contacteer ons voor meer informatie of voor een bezichtiging van deze Allonbay appartementen aan het strand.
Bovendien kunnen wij u ook andere nieuwbouwprojecten in de regio aanbieden.

U mag ons ook steeds vrijblijvend contacteren voor algemene informatie omtrent bouwen of kopen in Spanje.

S-VILLAS, uw partner voor vastgoed aan de Costa Blanca Noord!

 

 • Oppervlakte in m²: 78 m²

Bekijk op de kaart (locatie van stad/dorp)

Kenmerken

Kenmerken:
 • Airconditioning
 • Camerabewaking
 • Energiezuinig
 • Fitness
 • Garage
 • Gemeenschappelijk zwembad
 • Ingebouwde kasten
 • Jacuzzi
 • Lift
 • Open terras
 • Overdekt terras
 • Rolluiken
 • Speeltuin
 • Videofonie
 • Warmtepomp

Video

This style property is located in Villajoyosa is currently and has been listed on S-VILLAS Costa Blanca. This property is listed at 290 000 €. It has 2 slaapk. bedrooms, 2 badk. bathrooms, and is 78 m². The property was built in 2022 year.