+34 623 028 680 info@s-villas.com

Bezichtigingsreis
__

Wil u opgehaald worden aan de luchthaven en wil u enkele dagen met ons panden gaan bekijken, dan kan dit. Wil u echter onafhankelijk, samen met ons panden gaan bezichtigen op afspraak, dan kan dit natuurlijk ook.
Maar indien u alles liever aan ons overlaat, geen enkel probleem! Wij helpen u om uw bezichtigingsreis te plannen. Samen met u selecteren wij, op voorhand, de panden die u kunnen interesseren. Indien u vervolgens belangstelling heeft in één of meerdere panden, stippelen we een trip uit om deze te gaan bekijken. Vertrek naar Alicante vanuit de luchthavens in uw streek, en indien gewenst helpen wij u ook met het zoeken naar vluchten en hotels.

Dag 1

We komen u ophalen aan de luchthaven, en begeleiden u naar uw hotel. Daarna gaan we de streek verkennen, en ook al wat panden bezoeken. ’s Avonds zetten we u terug af aan uw hotel, waar u bij een glaasje wijn kan genieten van de avondzon.

Dag 2

’s Morgens komen we u ophalen aan uw hotel, en we bezoeken een aantal panden. ’s Middags gaan we een hapje eten, en namiddag zoeken we verder… of plannen eventueel een tweede bezoek in.
Antwoorden op al uw vragen worden gegeven.

Dag 3

Wij komen u ophalen aan uw hotel en brengen u naar de luchthaven.U rest enkel nog het nagenieten van de trip, misschien wel als nieuwe eigenaar van uw droomwoning in Spanje!

En vergeet niet, onze bezichtigingsreizen zijn steeds zonder aankoopverplichting!

Voor meer informatie over de bezichtigingsreis kan u contact opnemen met het kantoor op +34 623 028 680 (bel gratis via Whatsapp) of vul het contactformulier in.